Ректорът връчи дипломите на отличниците от катедра „Индустриален бизнес“

вторник, 30 ноември 2021 16:15

На официална церемония в зала „Тържествена“ ректорът връчи дипломите на отличниците от катедра „Индустриален бизнес“. Райна Тодорова и Виктория Павлова завършват тяхното образование в специалност „Бизнес икономика“ с успех от 6.00. За отличен успех бяха наградени и Неда Христова и Василена Василева. На събитието присъстваха доц. д-р Вяра Милушева, зам.-ръководител на катедра „Индустриален бизнес“, проф. д-р Димитър Димитров и  гл.ас. д-р Ивайло Иванов, научен секретар на катедрата. (на снимката долу - от ляво надясно)

„Поводът е изключителен. В това трудно време, вие заслужавате тази чест. Не е лесно човек да бъде отличник, особено в тази катедра и в тази специалност. Трябва да сте горди. През годините катедрата е създала много сериозни хора за бизнеса и управлението“, подчерта ректорът проф. Димитров.  

Проф. д-р Димитър Димитров

„Щастлива съм, че днес отличниците на катедра „Индустриален бизнес“ ще получат дипломите си от ректора на нашата Алма матер! Важно е да се отбележи, че вие постигнахте този успех в една от водещите специалности в университета. В катедра, основана през 1948 година, която има богати традиции, пренесени през времето. В университета вие направихте една от най-сериозните крачки по пътя на Вашето образование. Продължавайте да бъдете пример, да бъдете носители на знанието и не спирайте да вдъхновявате другите в професионалния си път!“, отбеляза доц. Милушева. Тя пожела на отличниците успешна професионална реализация.

Доц. д-р Вяра Милушева

„Свидетел съм колко много усилия положихте през годините на престоя си в университета, зная че заедно направихме много, за да се изгради светогледът Ви на икономисти и управленци. Съвместно създавахме квалификацията Ви, мотивирахме се, учихме се да управляваме ресурсите си и да планираме действия си. Познавайки Ви добре съм все по-сигурен, че благодарение на Вас, нас всички ни очаква едно по-добро бъдеще в България“, сподели гл. ас. Иванов (на снимката долу).

„Оценявам усилията и уважението. Прекарах едни чудесни 4 години като студент в УНСС, научих и се обогатих много, срещнах страхотни хора, които вярвам, че ще останат в живота ми и занапред. Благодаря на всеки преподавател, с когото съм общувала, защото от всеки съм научила и усвоила нещо ценно“, отбеляза Райна Тодорова, завършила специалност „Бизнес икономика“ с пълно отличие.

Райна Тодорова

‚Благодаря за професионализма на преподавателите, с които имах привилегията да работя през изминалите 4 години, за получените знания, съвети, похвали, градивни критики, за изградените приятелски взаимоотношения с част от тях. Персонално изказвам искрени благодарности и към всички страхотни и вдъхновяващи преподаватели от катедра „Индустриален бизнес“, с които имах възможността да се срещам последните две години“, сподели Виктория Павлова, също пълна отличника в специалност „Бизнес икономика“.

Виктория Павлова 

Ректорът връчи дипломите и на Неда Христова и Василена Василева. Той подари на отличничките енциклопедията „Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС“, като им пожела един ден те да бъдат в тази книга.

„Благодаря на преподавателите за трудните моменти, спънките, защото те вярваха в нас, когато за нас това беше невъзможно, дадоха ни стимул да продължим. Те направиха от нас хората, с които  ще се гордеем в бъдеще, че сме“, подчерта Неда Христова
„За мен УНСС е специална институция, защото тя ме срещна с най-специалните хора в живота ми, с нашите преподаватели и колеги. Изминалите 4 години бяха най-прекрасния период в живота ми. Той беше изпълнен с много емоция, с трудности, но знам, че всеки един момент, всяка стъпка са си заслужавали“, коментира Василена Василева

 

Галерия снимки от Ректорът връчи дипломите на отличниците от катедра „Индустриален бизнес“ ...