Излезе новият брой на „Вестник на УНСС“

понеделник, 25 октомври 2021 13:25

В новия брой на вестника читателите ще намерят всички актуални новини от живота на университета, както и интересни статии, интервюта и нови рубрики. С интервю на страниците е представен и главният редактор на изданието Анна-Мария Балабанова. Анна-Мария е 4-ти курс в специалност „Медии и журналистика” в УНСС и част от екипа на отдел „Връзки с обществеността и маркетинг“ на университета. Това е първият й брой като главен редактор.

„Искам хората от екипа да виждат в мен приятел и човек, на когото могат да разчитат винаги. Сега ще мога да приложа всички знания от последните години, в които съм сигурна благодарение на катедра „Медии и обществени комуникации“, казва Анна-Мария Балабанова

В интервюто тя споделя как е избрала журналистиката и как тя се превръща в нейно призвание, разказва за вълнението си от новата позиция, за екипа на вестника и идеите, които има за изданието в бъдеще.

„По стечение на обстоятелствата кандидатствах за специалност „Медии и журналистика“ в УНСС. Четири години по-късно, мога да кажа, че съдбата наистина си знае работата. Не бих заменила преживяното и наученото в УНСС за нищо друго и смело мога да кажа, че това е моето призвание“, казва Анна-Мария и добавя, че се чувства сигурна в знанията си и не иска да спира да се развива. „Тази специалност наистина отвори много врати за мен както в кариерен план, така и в личен, защото благодарение на нея аз изградих себе си като личност“, споделя тя.

„Максимално полезна ще бъда за вестника, защото наистина обичам нашия университет и давам сърце и душа за него. Не е за подценяване фактът, че не съм сама. Екипът наистина е страхотен. Млади и ентусиазирани автори, с опит от предишни издания и такива, който за първи път се изявяват на страниците на университетския вестник“, казва още новият главен редактор и отбелязва, че ще се постарае вестникът да бъде информативен и интересен, а темите да са важни и разнообразни. „Радвам се, че има приемственост. Предишните главни редактори са вършели работата си повече от перфектно и ще направя всичко възможно да продължа тяхното дело по най-добрия начин“, допълва Анна-Мария.

Цялото интервю с новият главен редактор на „Вестник на УНСС“, както и кой застава „Извън обектива“ в новата рубрика на вестника, може да видите тук.

Вестник на УНСС брой 659

Галерия снимки от Излезе новият брой на „Вестник на УНСС“ ...