ОТКРИВАНЕ НА АКАДЕМИЧНАТА 2021/2022 ГОДИНА

петък, 17 септември 2021 8:34

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, СЛУЖИТЕЛИ И СТУДЕНТИ,

От името на академичното ръководство на Университета за национално и световно стопанство и лично от свое име, искам да Ви пожелая успешно начало на новата учебна 2021/2022 година. Откриването ще се състои на:

20.09.2021 г. (понеделник) от 10:00 часа в аула „Максима“ на УНСС.

За всички нас сега основен приоритет отново ще бъде да се опази здравето на студентите, преподавателите и служителите в условията на епидемична ситуация, за това присъствието в аула „Максима“ и тази година ще бъде ограничено с покани, но церемонията ще се излъчва на живо през интернет и Фейсбук страниците на университета.

След церемонията ще бъдат поднесени цветя на паметника на проф. Стефан Бобчев, а от 11:00 часа е предвидено представяне на проекта за модернизация на висшето образование - „Икономическо образование в България 2030“, което ще се състои в най-новия корпус на университета - Корпус „К“.

От 12:00 ч. по график ще започват срещите на първокурсниците по специалности с ръководствата на катедрите и факултетите.

Предизвикателствата и промените са част от живота и трябва да се стремим да извлечем доброто от тях. Като университет номер едно в дигитализацията, започваме годината с увереност, че в какъвто и формат да се провежда учебния процес – присъствено, хибридно, изцяло дистанционно, ние ще предложим на студентите най-високо качество на образователния процес.

УНСС доказа, че има потенциал да се справя с изпитанията. Вие също!

На добър час!

 

С уважение:

            проф. д-р Димитър Димитров

            ректор на УНСС

            и главен секретар на

            Съвета на ректорите на Висшите училища в Република България

Галерия снимки от ОТКРИВАНЕ НА АКАДЕМИЧНАТА 2021/2022 ГОДИНА ...