Сертификати за победителите в Националния конкурс за написване на есе на чужд език

вторник, 14 май 2019 15:35

Петима зрелостници от средни училища в страната получиха сертификати за отличното си представяне в Националния конкурс за написване на есе на чужд език в областта на международните икономически отношения, с който им се признава оценка „отличен“ 6 за кандидатстване в поднаправление „Икономика с преподаване на английски език“, специалност „Международни икономически отношения“, за учебната 2019/2020 година.

Победителите

Победители в конкурса и бъдещи първокурсници в УНСС са Енея Георгиева от Природо-математическата гимназия „Св. Климент Охридски“ в Бургас, Станислав Ковачев от Професионалната търговска гимназия в Бургас, Гергана Пампова и Яна Стоянова от Националната търговска гимназия в Пловдив и Георги Каров от Средното общообразователно училище „Христо Ботев“ в Балчик. 

Зрелостниците бяха поздравени за отличните резултати от проф. д-р Йорданка Статева от катедра „МИО и бизнес“ и гл. ас. д-р Силвия Кирова, научен секретар на катедрата, които ги приветстваха с „Добре дошли!“ в най-големия бизнес университет в Югоизточна Европа.

Проф. д-р Йорданка Статева

Гл. ас. д-р Силвия Кирова

Победителите и бъдещите им преподаватели

Галерия снимки от Сертификати за победителите в Националния конкурс за написване на есе на чужд ез ...