Дни на кариерата на банка Пиреос

сряда, 26 април 2017 11:29

Във фоайето на университета служители от банка „Пиреос“ представиха пред студенти стажантските си програми за тази година.

Стела Добрева, експерт-партньор ЧР – бизнес дирекция „Човешки ресурси“, и Боряна Монева, началник отдел „Обучение и развитие“, дирекция „Човешки ресурси“, консултираха студентите как да кандидатстват за стаж в банката. Те разясниха, че за да бъдеш стажант е необходимо да си студент във втори или по-горен курс на обучение или пък наскоро завършил, да имаш добра компютърна грамотност, да владееш английски език, да обичаш да общуваш и да си „екипен играч“. Чрез стажантските програми на банката студентите ще могат да придобият практически опит, ще имат възможност за работа в професионален екип за няколко месеца на пълен работен ден, ще изградят корпоративно поведение и бизнес етика и ще могат да продължат развитието си във Финансова група Пиреос.

Щандът на банка Пиреос във фоайето на университета

„Най-активният период, в който взимаме стажанти, е лятото. Съобразяваме го с учебната ангажираност на студентите, но те и целогодишно могат да се присъединят към нас. Продължителността на стажа е от един до шест месеца, платен е при по-голяма продължителност“, каза Боряна Монева. Добави, че около 50 стажанти годишно остават на работа в банката след проведен стаж.

Стела Добрева и Боряна Монева разясняват на студентите условията за кандидатстване за стаж в банката

За да кандидатствате е необходимо да попълните формуляра, намиращ се в сайта - https://www.piraeusbank.bg/, секция „Кариери“, и  да изпратите автобиография на [email protected]

Галерия снимки от Дни на кариерата на банка Пиреос ...