Водещата транспортна компания LKW WALTER обяви свободни позиции за студенти

четвъртък, 23 февруари 2017 10:00

LKW WALTER, водеща компания в организирането на товарни транспорти в Европа, представи кариерните си възможности и свободните позиции за немскоговорящите студентите на УНСС. На срещата в малката конферентна зала, организирана от Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) и катедра „Чужди езици и приложна лингвистика“, присъстваха доц. д-р Йордан Близнаков, директор на МЦРК, проф. д-р Даниела Кох-Кожухарова, ръководител на катедра „Чужди езици и приложна лингвистика“, Томас Денкингер, мениджър човешки ресурси и прокурист на LKW Walter.

Доц. Близнаков (вляво) и Томас Денкингер

Богомила Иванова, транспортен мениджър в LKW WALTER, се спря в презентацията си на дейността на компанията, сподели опита от кариерното си развитие, очерта детайли от работата в международна среда.

Проф. Кох-Кожухарова (в средата) и доц. Близнаков

Бързият и надежден обмен на стоки изисква оптимални и гъвкави транспортни решения, посочи Иванова. От една страна това е свързано с различни професионални предизвикателства, а от друга - със сигурна перспектива за бъдещето. Пазарът обхваща Европа, Русия, Централна Азия, Близкия изток и Северна Африка - пъстра мозайка от култури и хора, уточни лекторът. LKW WALTER е една от най-разнообразните в културно отношение компании в Европа. Работи се в мултикултурни екипи с колеги от над 40 националности.

Богомила Иванова
В малката конферентна зала

Повече за свободните работни позиции в компанията на http://www.lkw-walter.bg/bg/kandidati-za-rabota

Галерия снимки от Водещата транспортна компания LKW WALTER обяви свободни позиции за студенти ...