КАРИЕРА УНСС 2021

петък, 24 септември 2021 15:46 /
Начало:
понеделник, 04 октомври 2021 10:00
Край:
понеделник, 04 октомври 2021 16:00
Място:
УНСС фоайе
Подробности:

За  пета поредна година сайтът Rabota.bg и Студентски съвет при УНСС със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) ще срещнат бизнеса и образованието в първото по рода си хибридно събитие  „КАРИЕРА УНСС“. Кариерният форум ще се проведе на 4 октомври, в централното фоайе на университета, и ще даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодатели.

По време на него студентите ще получат ценни съвети при търсенето на работа по време на пандемия, как да създадат перфектното CV, кои са най-честите въпроси при интервю за работа и кое е важно, за да изпъкнеш пред другите кандидати за работа. Студентите, търсещи стаж или работа, ще  могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България, на които да предоставят автобиографиите си и да получат реални казуси от тях. По време на събитието студентите могат да се включат в различни лекции, дискусии и фирмени презентации, които са част от кариерния форум. 

В началото на 2021 година събитието, което се организира от сайта Rabota.bg и УНСС даде шанс в онлайн формат на близо 1000 студенти да се срещнат и да поговорят за работа от разстояние с представители на 20 компании. Сега на 4-ти октомври форумът ще предложи още повече опции за работа и стаж в компаниите, както и томбола с атрактивни награди, в която могат да се включат всички студенти.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV BulgariaInvestor.bg и Dnes.bg.