Career Show 2021

неделя, 12 септември 2021 21:38 /
Начало:
сряда, 29 септември 2021
Край:
Място:
Sofia Event Center и онлайн
Подробности:

Включете се във водещото кариерно изложение Career Show 2021!

Обявиха програмата на водещото кариерно изложение Career Show 2021, което ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември oнлайн. Своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други. През тази година МЦРК на УНСС е сред партньорите на проекта и подкрепя каузата за свързването на работодателите с квалифицирани кадри от цяла България.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, дава възможност за лична среща с едни от най-големите работодатели в България и Европа на живо и онлайн.

“През тази година сред нашите партньори е МЦРК на УНСС - така успяваме заедно да допринесем в развитието на квалифицираните кадри у нас. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света. Програмата на събитието с участието на професионалисти от световно ниво като г-н Левон Хампарцумян, шеф-готвача Силевена Роу и топ журналиста Мария Цънцарова гарантира ценни съвети от “кухнята на успеха”. Два дни, в които всеки свободно може да се докосне до лектори на изключително високо ниво, които са дошли специално, за да се срещнат с публиката на Career Show 2021”, споделят организаторите.

Освен вдъхновяващите и полезни сесии, участниците в Career Show 2021 ще имат достъп до стотици нови възможности за професионална реализация. Над 100 компании-лидери от различни сектори ще присъстват на събитието, за да представят актуалните възможности за развитие. Сред изложителите на Career Show са български и международни компании като Devrix, VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL и др.

Регистрирайте се безплатно: ТУК