Обновено: вторник, 06 януари 2015 8:22

AIESEC София - УНСС

AIESEC / АИЕСЕК
Най-голямата студентска организация, развиваща лидерския потенциал на студентите.

AIESEC е най-голямата международна студентска организация, която се фокусира върху изграждане позитивни лидери за обществото. AIESEC  има представителства в над 125 страни по целия свят.

Мисията на AIESEC e "Peace and fulfillment of humankind's potential" или „Мир и реализиране на човешкия потенциал“. AIESEC осъществява своята цел и мисия чрез основната си дейност, която е международен обмен на студенти от цял свят, които предприемат доброволческа или професионална програма, развивайки своя лидерски потенциал и допринасяйки за развитието на обществото. 

Официален уебсайт: http://aiesec.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/aiesec.bg


АИЕСЕК предоставя на младите хора възможност да участват в три програми “Future Leaders”, “Global Citizen” и “Global Talent”, чрез които да допринесат за своето личностно и професионално развитите, както и за развитието на обществото.

“Future Leaders”
 

Програма за членство в АИЕСЕК, която цели да даде възможност на студентите да развият практически умения в сферите на Маркетинга, Бизнеса и Човешките ресурси чрез работа в екип, работещ за дадена кауза или проблем в българското общество. Крайната цел на програмата е да развие позитивни лидери.
Ако искаш да развиваш себе си и да получиш практически знания, както и да участваш в промяната на обществото стани част от АИЕСЕК.
За повече информация: http://aiesec.bg/future-leaders/


“Global Citizen”
 

Global Citizen е доброволческа, международна програма за обмен на студенти от цял свят, които имат интерес да срещат нови култури, да се развиват личностно и професионално, работейки за позитивна кауза. Студентите работят заедно с хора от цял свят по различни проекти. Проектите са съсредоточени върху различни каузи – изграждане на междукултурна толерантност, развитие на младежта в професионална и личностна насока, устойчивост на околната среда, екология и други.

Ако искаш опит в чужбина, който да ти донесе желаната промяна в света и в самия теб, тогава стани част от програма „Global Citizen“.
За повече информация: http://www.globalcitizen.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/globalcitizenbulgaria

 

„Global Talent“
 

Global Talent е международна стажантска програма, чрез която можеш да натрупаш разпознаваем опит, да развиеш личностните си качества и да бъдеш по-конкурентноспособен. Благодарение на стажантската програма ти можеш работиш в международна компания от 6 до 18 месеца, да видиш как работи международния бизнес, да натрупаш знания и умения в сферата, в която искаш да се развиваш. Програма ти дава шанс да работиш в една от следните сфери: Маркетинг, Бизнес, Преподаване и IT.
 Global Talent ти дава шанс да стартираш кариерата си в чужбина, а когато се върнеш в България да продължиш да се бориш за мечтаната позиция.

За повече информация: http://www.globaltalent.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/GlobalTalentBG


АИЕСЕК УНСС Контакти:
Адрес: УНСС; ет. 1; кабинет 1005 (до зала „Обедна“)
Телефон за връзка: 02 819 55 92
Email: office@aiesec-unwe.net
Facebook: https://www.facebook.com/aiesec.unwe