Обновено: сряда, 12 февруари 2020 12:38

AIESEC София - УНСС

AIESEC е най-голямата международна организация, ръководена от младежи и развиваща лидерския потенциал на студентите. Тя се фокусира върху изграждане на позитивни лидери за обществото. AIESEC  има представителства в над 125 страни по целия свят.

Мисията на AIESEC e "Peace and fulfillment of humankind's potential" или „Мир и реализиране на човешкия потенциал“. AIESEC осъществява своята цел и мисия чрез основната си дейност, която е международен обмен на студенти от цял свят, които предприемат доброволческа или професионална стажантска възможност, развивайки своя лидерски потенциал и допринасяйки за развитието на обществото.

AIESEC предоставя на младите хора възможността да бъдат част от организацията чрез “Recruitment” и три продукта “Global Volunteer”, “Global Entrepreneur” и “Global Talent”, чрез които да допринесат за своето личностно и професионално развитите, както и за развитието на света.

 “Recruitment”

Възможността за членство в AIESEC, която цели да даде възможност на студентите да развият практически умения в сферите на маркетинга, продажбите и човешките ресурси  чрез работа в екип по определен проект. AIESEC предоставя среда за личностно и професионално развитие сред студенти – ориентирани към решения, самоосъзнати, вдъхновяващи останалите и с глобален мироглед.

“Global Volunteer

Бил ли си в Чехия? В Полша? Или дори в Азербайджан? Global Volunteer е възможност за международно мултикултурно приключение с продължителност 6-12 седмици за обмен на студенти от цял свят, които имат интерес да срещат нови култури, да се развиват личностно и професионално, работейки по целите за устойчиво развитие на ООН. Проектите са съсредоточени върху различни каузи – качествено образование, намаляване на неравенствата, борба с климатичните прoмени и други.

Ако искаш опит в чужбина, с който да  установиш желаната промяна в света и в самия теб, тогава кандидатствай за “Global Volunteer”.

Научи повече тук: https://aiesec.org/global-volunteer

„Global Entrepreneur

Би ли искал да бъдеш част от динамична работна среда сред лидери с предприемачески дух? Започни предприемаческото си пътуване със стаж с AIESEC! Global Entrepreneur е международна стажантска възможност, чрез която би могъл да натрупаш опит в международна “start up” компания oт 6 до 12 седмици. Ставайки част от развиваща се стартъп компания, ще имаш възможността да се учиш от бъдещите новатори на нашето съвремие. Направи правилните връзки и развий професионалната си мрежа от контакти, за да дадеш старт на бъдещите си предприемачески начинания.

Научи повече тук: https://aiesec.org/global-entrepreneur

 „Global Talent“

Global Talent е международна платена стажантска възможност с продължителност от 6 – 78 седмици, чрез която можеш да натрупаш опит в развита компания, да развиеш личностните си качества и да бъдеш по-конкурентоспособен. Благодарение на „Global Talent” ти можеш да видиш как работи международния бизнес и да натрупаш знания и умения в сферата, в която искаш да се развиваш.

Global Talent ти дава шанс да стартираш кариерата си в чужбина, а когато се върнеш в България да продължиш да се бориш за мечтаната позиция.

Научи повече тук: https://aiesec.org/global-talent

 

Контакти:

УНСС, кабинет 1005

Телефони за връзка:

Председател: Йоана Димитрова +359 894 49 88 33 - yoana.dimitrova@aiesec.net

Зам. председател: Димитър Сивков +359 886 88 06 97 - dimitar.sivkov@aiesec.net

https://aiesec.org/