"Стани част от екипа на ПроКредит Банк"

петък, 19 февруари 2016 10:29

Под надслов „ПроКредит Банк търси личности“ и „Стани част от екипа ни!“ в университета бе проведена информационна среща с представители на банката. Студентите имаха възможност да се ориентират в условията за стаж и работа, да посетят щанда във фоайето на УНСС, да чуят експертите и да участват в симулация за подбор на специалисти. Целодневното събитие бе осъществено със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК).

На щанда на ПроКредит Банк във фоайето на университета

В малката конферентна зала на университета Цветомира Цветкова, главен експерт, и Борис Панков, експерт, представиха пред студенти възможностите за стаж и работа в ПроКредит Банк. Специалистите от финансовата институция коментираха какво е важно за създаването на CV и мотивационно писмо, как кандидатът за работа да се представи успешно на интервю и какво трябва да знае за бъдещия си работодател.

Цветомира Цветкова, главен експерт в ПроКредит Банк, представя условията за работа пред студентите

През януари ПроКредит Банк стартира и новата си целогодишна стажантска програма с гъвкаво работно време, подходяща за студенти от всички университети, специалности и курсове (включително първокурсници). Продължителността и времетраенето на програмата са изцяло съобразени с натовареността и учебните занятия на студентите, като не е необходимо присъствие на пълен работен ден или всеки ден от работната седмица. Стажът е платен и възнаграждението се изчислява върху броя на присъствените часове.

Галерия снимки от "Стани част от екипа на ПроКредит Банк" ...