Дипломантите от катедра "Недвижима собственост" получиха своите "ценни книги"

вторник, 22 декември 2015 0:00

Националният, европейският и студентският химн дадоха начало на тържествената церемония по връчването на дипломите на бакалаврите от специалностите „Икономика на недвижимата собственост“ и „Мениджмънт на недвижимата собственост“ и магистрите от „Икономика на недвижимата собственост“ и „Бизнес с недвижими имоти“.

В зала "Тържествена"

Връзка с тържественото начало направи в приветствието си проф. д-р Йорданка Йовкова, ръководител на катедра „Недвижима собственост“. Където и да сте, винаги носете националния химн и България в сърцето си. Слушайте студентския химн и като магистри, както и при дипломирането на вашите деца, а европейският химн трябва да ви кара да се чувствате европейци, коментира проф. Йовкова. Тя обобщи, че прогресът напред и нагоре се дължи на духовното израстване, а не на материалните измерения. 

Проф. Йовкова приветства абсолвентите

Това са най-хубавите години от живота ви, увери възпитаниците си ръководителят на катедрата. Дипломирате се в търсени и престижни специалности, с дипломата си ще може да постигнете целите си и да намерите своето място в живота, посочи още проф. Йовкова. Животът ни минава повече на работното място, в професионалната среда и това трябва да ви донесе удовлетворение, напомни тя. 

Ръководителят на катедрата връчва дипломи на своите възпитаници

Проф. Йовкова благодари на колегите и дипломантите за отстояването в трудностите и постигането на общ значим успех. Вече не сте „скъпи студенти“, а „господа бакалаври“, поздрави с новото обръщение абсолвентите ръководителят на катедрата. 

Цветя и благодарност към проф. Йовкова

С пожелания за „много добра релация между доходност и риск“ се обърна към бакалаврите и гл. ас. д-р Драгомир Стефанов, най-младият преподавател в катедрата. Дипломите са вашите „ценни книги“ и са най-добрата инвестиция за бъдещето ви, посочи той.

Вече с дипломи

Галерия снимки от Дипломантите от катедра "Недвижима собственост" получиха своите "ценни книги" ...