Дипломи получиха и един от най-добрите випуски на „Икономика на отбраната и сигурността“

сряда, 07 декември 2011 0:00

В тържествена обстановка и в присъствието на много гости бяха връчени дипломите на студентите на един от най-добрите випуски бакалаври от специалност „Икономика на отбраната и сигурността”. На същата церемония получиха своите дипломи и магистрите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността” и „Икономика на отбраната и сигурността” със специализация „Корпоративна сигурност”, прием септември 2010 г.


От името на колектива на катедра „Национална и регионална сигурност” слово произнесе нейният ръководител доц. д-р Димитър Димитров. В него той подчерта важността на събитието, събрало преподавателите, студентите и техните роднини в тържествената вечер. Изказа удовлетворение от съвместната работа и постигнатите резултати и пожела много успехи и лично щастие на абсолвентите. „Днес вие поемате по своя път. Трябва да имате самочувствието, че сте получили добра подготовка по време на следването си като студенти в специалност „Икономика на отбраната и сигурността”. Обучението в УНСС ще ви отвори много врати. Възползвайте се… Не забравяйте, че вие винаги ще бъдете част от катедра „Национална и регионална сигурност.”, заяви доц. Димитров.


Към студентите се обърна и проф. д.ик.н. Христо Първанов, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата”.

Практически житейски съвети на завършващите даде и специалният гост на тържеството Адриан Рачев – Румънеца. Основна идея в изказването му бе, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му и че няма нищо невъзможно, стига да го желаеш много и да работиш двойно повече. „Внимавай какво си пожелаваш!”, завърши с усмивка Румънеца.



Галерия снимки от Дипломи получиха и един от най-добрите випуски на „Икономика на отбраната и сигу ...