Нашите момчета преследват титлата в първенство по футзал

четвъртък, 23 януари 2014 7:00

Дерби срещата от 12-я кръг на софийския шампионат по футзал, между отборите на Левски София-Запад и УНСС-Easy Credit, които са главни претенденти за титлата в столицата, не излъчи победител и завърши наравно 2:2.

Двубоя протече изключително напрегнато и бе белязан от три червени картона за играчи на УНСС. Любопитното е, че двама от тях – Йордан Терзиев и Красен Кръстев, бяха изгонени твърде пресилено, което разгневи щаба на студентите и след края на срещата те бяха категорични, че ще подадат контестация. Играчите на Иво Николов повеждаха на два пъти в резултата чрез Христо Костов и Дани Несторов, но с попадения на Стамен Арсов в заключителните секунди на двете полувремена възпитаниците на Иван Стоилов успяваха да стигат до изравняване. Второто попадение на Арсов бе изключително красиво 20 секунди преди края на срещата, след перфектно изпълнено заучено положение от корнер. Атмосферата в залата се понажежи след гола и трети играч на УНСС пое към съблекалнята. Денис Шаранков от студентите бе изгонен, а двубоя бе прекратен за кратко, след като противникови фенове нахлуха на терена и опитаха саморазправа.

Нашият отбор

Въпреки тежките условия - непристойното поведение на феновете, негативния резултат и някои неадекватни решения на съдиите, нашите момчета успяха да постигнат резултат, който им позволява да преследват титлата от първенството по футзал на София. В последния 13-и кръг студентите надделяха над друг основен претендент за челните места - "Академик" Благоевград, като ги разбиха с категоричното 6:1.

 

Галерия снимки от Нашите момчета преследват титлата в първенство по футзал  ...