Възпитаниците на катедра „Финансов контрол“ на прага на успешна кариера

четвъртък, 06 декември 2012 12:35

Прекрасен ден, прекрасен миг, оцени емоционално доц. д-р Даниела Петрова, научен секретар на катедра „Финансов контрол“,  връчването на дипломите на бакалаврите и магистрите на катедрата. Денят е различен, защото доказахте, че сте способни да учите, да се изграждате. А оттук нататък ще трябва да доказвате, че можете да достигнете добър резултат, посочи тя.

В аула "Максима"

Няма да крия, че ви чакат трудности, продължи доц. Петрова и набеляза проблемите: екологични, житейски, „перманентна криза“...  „Но вие, децата на катедрата, сте на прага на нов живот“, посочи тя и поздрави бакалаврите и магистрите от специалност „Финансов контрол“ от името на ръководството на катедрата.

Преподавателите от катедра "Финансов контрол"

Първи получиха дипломи близначките Цветелина и Мануела Димитрови. Бакалаврите и магистрите от „Финансов контрол“ бяха толкова многобройни, че заедно с близките си изпълниха аула „Максима“ на университета.

Денят наистина е специален...

Специалност “Финансов контрол” подготвя висококвалифицирани специалисти за нуждите на контролните институции и звена в публичния и частния сектор. Новият випуск вече е на прага на успешната си кариера.

Галерия снимки от Възпитаниците на катедра „Финансов контрол“ на прага на успешна кариера ...