Новият випуск международници с висок атестат за живота

четвъртък, 06 декември 2012 9:51

„Вие сте най-доброто, с което родината разполага!”, започна приветствието си проф. д-р Георги Генов, ръководител на катедра „Международни отношения”, при връчването на дипломитете на бакалаврите от специалностите "Международни отношения" и "Европеистика" и на магистрите от "Национална сигурност”.

Колеги и приятели

Удоволствие бе да работя с този випуск, сподели удовлетворението си като преподавател проф. Генов. „На вас разчитаме. Цяла България сега вази гледа!“, перифразира Дядо Вазовите думи той.  

Проф. Генов е удовлетворен от своите възпитаници

Жест на академичното ръководство към родителите на дипломантите бе краткото поздравително писмо на благодарност за проявената материална и морална подкрепа през годините, с поздравления за успешното завършване на техните деца.

Проф. Динков връчва дипломи

Проф. д-р Динко Динков и проф. д-р Атанас Гочев също се включиха във връчването на дипломите. Някои от дипломантите благодариха от трибуната на преподавателите си - за отделеното време, усилия и старание да ги подготвят за бъдещите предизвикателства на живота.  Светослав Златков, един от отличниците, сподели, че днес успяват знаещите и можещите, което го мотивирало да върви нагоре по стълбата на знанието.

Новият випуск международници

Галерия снимки от Новият випуск международници с висок атестат за живота ...