Дипломираха се и бъдещите туристически босове

понеделник, 03 декември 2012 15:16

Вие сте най-красивата и най-умната част от УНСС, приветства „бъдещите босове в туризма“ проф. д-р Димитър Тадъръков, ръководител на катедра „Икономика на туризма“. Той се  аргументира с факта, че от 10 години няма безработица сред завършилите катедрата, а средната  им работна заплата е 1350 лв.

Дипломи на официалното тържество получиха бакалаврите от специалност "Икономика на туризма" и магистрите от специалности „Международен туризъм“ и "Икономика на туризма".

Проф. д-р Димитър Тадъръков приветства абсолвентите. На тържеството присъстваха и доайенът на катедрата проф. д-р Манол Рибов, проф. д-р Таня Парушева, научен секретар на катедрата, и др

Радвам се, че имахте възможността да завършите УНСС – университета, който води националната класация на висшите училища, каза проф. Тадъръков на абсолвентите. Той изтъкна силните позиции и на катедрата: за последните 8 години в нея дисертации са защитили 14 доктори, 10 от които сега преподават в различни университети.

Бъдещите туристически босове

Влизате в руслото на българския туризъм, който има водеща позиция в националната икономика, посочи проф. Тадъръков и приведе още красноречиви факти за успешното професионално развитие на кадрите. Завършили „Икономика на туризма“ в УНСС са на най-високи постове не само в страната, но и в Европа,  Дубай, дори в Занзибар…

Ръководителят на катедрата връчва дипломи на бакалаврите
Вече официално с дипломи

Галерия снимки от Дипломираха се и бъдещите туристически босове ...