Меморандум за сътрудничество между УНСС и Фондацията за реформа в местното самоуправление

четвъртък, 29 ноември 2012 9:34

Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развитие и реализация на студенти от УНСС чрез провеждане на стажантска програма предвижда меморандумът за сътрудничество, подписан от ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и Здравко Сечков, изпълнителен директор на Фондацията за реформа в местното самоуправление. В документа е записано още, че двете страни съвместно ще кандидатстват по проекти и ще разработват програми за обучение в съответствие с изискванията на пазара на труда (бакалавърски и/или магистърски програми, курсове за дистанционно обучение и др.). Представител и изпълнител на меморандума от страна на нашия университет е катедрата „Публична администрация и регионално развитие“.

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и г-н Здравко Сечков
след подписването на меморандума.

Ректорът определи меморандума като поредна стъпка, която показва големия интерес на бизнеса към УНСС. След като благодари за сътрудничеството г-н Сечков подчерта, че голяма част от ръководителите и експертите в публичната администрация, включително на местно ниво, са тръгнали от УНСС.

Доц. д-р Соня Докова, г-н Здравко Сечков, проф. д-р Христо Христов
и проф. д.ик.н. Стати Статев (отляво надясно).

На подписването присъстваха проф. д-р Христо Христов, ръководител на катедра „Публична администрация и регионално развитие“, и доц. д-р Соня Докова, преподавател в катедрата.

Галерия снимки от Меморандум за сътрудничество между УНСС и Фондацията за реформа в местното самоу ...