Бакалаври се дипломираха с напътствие за две магистратури

сряда, 28 ноември 2012 13:22

„Една от целите на висшето образование е да ви научи къде да търсите решения на проблемите, а не да ви ги дава наготово.” Така проф. д-р Йорданка Йовкова, декан на Бизнес факултета и ръководител на катедра „Икономика на недвижимата собственост“, изпрати магистрите и бакалаврите на катедрата. Тя приветства абсолвентите и от името на организации, в които те са стажували – „Национално сдружение на недвижимите имоти”, българския клон на Международната федерация за недвижими имоти и др.

Абсолвентите

Проф. Йовкова припомни на дипломантите, че са избрали специалността „Икономика на недвижимата собственост“ по времето на пазарен пик при недвижимите имоти. Сега ситуацията е друга, но ако имате съмнения за ефективността на завършената специалност, животът ще ви опровергае, категорична бе тя.

Подпис в дипломната книга

"Младите хора се нуждаят не от една, а от две магистратури”, каза проф. Йовкова и посъветва дипломантите да завършат магистърска програма в чуждестранен университет, но никога да не късат връзките си с УНСС.

Проф. Йовкова награди отличниците и с книги

Пълните отличници при магистрите получиха дипломи и книги. Бакалаврите излъчиха само един отличник. Цветелина Асенова  бе наградена с часовник, който по думите на проф. Йовкова трябва да й напомня, че няма време и предстои бързо да избира специалност за магистратура.

 

Галерия снимки от Бакалаври се дипломираха с напътствие за две магистратури ...