Думи-пътеводител за абсолвентите от "Интелектуална собственост"

понеделник, 05 ноември 2012 9:22

Четиридесет бакалаври и осем магистри  на катедра „Интелектуална собственост“ получиха дипломи на официална церемония в зала „Тържествена“ на университета.

Проф. д-р Борислав Борисов приветства абсолвентите

Четворкаджиите са тези, които крепят света, защото те „компенсират“ мързела си, разчитайки на интелигентност, успокои „неотличниците“ проф.д-р Борислав Борисов, ръководител на катедра „Интелектуална собственост“ и почетен ректор на УНСС. Шестицата иска четене, а това е време, добави той.

УНСС е на 13-о място в Европа  и на 33-о в света, той обучи кадри и за Западна Европа и САЩ, посочи почетният ректор и изтъкна, че това са „едни от малкото ни конвертируеми продукти на световния пазар”.

Почетният ректор връчва дипломите на най-добрите 

Материалът, който влиза в университета, е качествен. И сега аз не се притеснявам за вашето бъдеще, защото вие сте умни, знаещи, но и питащи. Получените дипломи и знания днес, са вашият успех утре”, окуражи абсолвентите проф. Борисов. Той резюмира: „Няма по-хубаво нещо в живота от удовлетворението от работата.  Ако всички харесваме това, което работим, хората нямаше да имат хоби."

Абсолвентите

Дипломи на завършилите връчи и доц. д-р Виолета Цакова, научен секретар на катедра „Интелектуална собственост“

Доц. д-р Виолета Цакова и щастлива дипломантка

На добър час и нека думите ми не ви бъдат урок, а пътеводител, искрено пожела на абсолвентите проф. д-р Борислав Борисов.

Обща паметна снимка

Галерия снимки от Думи-пътеводител за абсолвентите от "Интелектуална собственост"  ...