Новите лица на кандидатстудентската кампания 2024 – 2025 г.

вторник, 16 януари 2024 15:41

За лица на новата кандидатстудентска кампания УНСС отново избра свои студенти, които достойно представиха Университета у нас и по света през миналата година.

Николай Бошнаков, Александра Гайтанджиева, Радослав Кръстанов, Стефка Конова и Мартин Стоянов

Стефка Конова, Николай Бошнаков и Радослав Кръстанов от IV и V курс на Юридическия факултет са тримата студенти, които завоюваха две отличия в конкуренция с отбори от Европа, Азия и Америка на международното състезание по медиация. Те представиха България в Международния турнир, организиран от Международната академия за разрешаване на спорове и Университета „Миколас Ромерис“ във Вилнюс, Литва.

Лице на УНСС ще бъде и Мартин Стоянов, студент от специалност „Бизнес икономика и мениджмънт с преподаване на английски език“, който получи голямата награда в категория „Студент на годината 2023“. Той участва в различни студентски инициативи по време на цялото си следване, интересува се от политика, участва в симулацията „Модел Република България“ и „Кауфланд Бизнес Академия“ и в обучителната програма на ENGAGE.EU 2023 г. във Виена. Мартин получава и приз за най-висок успех в специалност „Бизнес икономика и мениджмънт с преподаване на английски език“,  връчен от Алумни клуба на Студентски съвет при УНСС.

Другата дама в групата е Александра Гайтанджиева от специалност „Международни отношения“ и председател на Студентската асоциация за изследване на международните отношения (САИМО). Тя печели приза „Доброволец на годината 2023 г.“  Александра е доброволец на българските младежки делегати към ООН, както и на други организации.

Лицата на Кандидатстудентската кампания ще бъдат лица на рекламно-информационни материали и посланици на УНСС, които ще представят Университета в предстоящите срещи със средношколци и техните родители.  


ФОТОГАЛЕРИЯ


Галерия снимки от Новите лица на кандидатстудентската кампания 2024 – 2025 г. ...