Златни медали за нашия отбор по футзал от Белград

понеделник, 31 октомври 2011 0:00

Футболният отбор на нашия университет с треньор Иван Стоилов се върна със златни медали от Международните белградски игри. Това бе шестото издание на турнира, в който студентски отбори от целия свят се състезават по футбол, волейбол, баскетбол и хандбал.

В турнира по футзал участваха осем отбора, разделени в четири групи. В първата бяха УНСС, университетът в Триест, университетът в Краков и Техническият университет в Будапеща, а във втората - УАСГ (София), Икономическият университет на Алжир, Правният университет на Черна гора и FOV (Словения).

На финала УНСС игра срещу Техническия университет от Будапеща. Пред повече от 100 български запалянковци икономистите два пъти повеждаха с 1:0 и 2:1, но унгарците изравняваха. През второто полувреме обаче Стоилов стегна отбора и взе мача с 4:2.

„Най-щастлив съм, че постигнахме успех само с наши студенти. В университета играем футзал едва от три години, но вече имаме сериозни постижения. Миналата година бяхме трети в държавното първенство на БФС", каза Стоилов.

Галерия снимки от Златни медали за нашия отбор по футзал от Белград ...