Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев се срещна с ректора на УНСС

вторник, 23 февруари 2021 8:47

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол (на снимката долу).

Бяха обсъдени възможностите за съвместни проекти. „УНСС отдава огромно значение на студентския спорт и за нас е важно възпитаниците ни да черпят опит от най-добрите“, подчерта проф. Димитров. Той подари на известния волейболист тениска и шапка от спортния клуб на УНСС „Св. Георги Победоносец“. Г-н Ганев от своя страна връчи на проф. Димитров книгата си „Светът от високо“ с лично посвещение. На срещата присъства и спортният общественик Кирил Евтимов, възпитаник на УНСС.

Г-н Кирил Евтимов, проф. д-р Димитров и г-н Любо Ганев (от ляво надясно)

Г-н Ганев сподели, че очаква срещата да допринесе за успешното обвързване на спорта с бизнеса, защото това е единствената печеливша стратегия. „Нашата цел е към всеки един клуб и федерация, за всеки един отделен спорт, да имаме спортни маркетингови специалисти, които да намерят допирната точка между спорта и бизнеса и да направим, така че всяко едно състезание да бъде отделен продукт“, допълни той и покани студентите от УНСС да се включват в организацията на спортните събития на федерацията. 

Галерия снимки от Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев се срещна с ректора  ...