УНСС и PwC ще си партнират

сряда, 02 септември 2020 16:07

Възможностите за провеждане на стажове и практическо обучение на студенти, организиране на публични лекции и осигуряване на спонсорство за различни инициативи, създаващи добавена стойност, обсъдиха ректорът проф. д-р Димитър Димитров и г-н Джок Нюнан, съдружник и ръководител одит услуги в PricewaterhouseCoopers (PwC) България (на снимката долу).

Ректорът запозна г-н Нюнан с основните инициативи, които УНСС - най-големият бизнес университет в Югоизточна Европа, предприема, за да поддържа ползотворни връзки с бизнеса, допринасящи за по-доброто обучение и реализация на студентите. От своя страна г-н Нюнан изтъкна, че PwC е компания, която отлично познава качеството на нашите студенти, както и че професионалните компетенции на много от тях превъзхождат тези на студентите, дипломирали се в чуждестранни европейски университети. 

На работната срещата присъстваха доц. д-р Михаил Мусов, главен секретар по международно сътрудничество на УНСС, и г-жа Гергана Парушева, HR специалист в PwC.

PwC (pwc.bg) развива дейност в България от 1992 г., като в момента обхваща над 250 служители, които предоставят отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги. PwC България цели да бъде разпозната като водещата консултантска компания в страната, предоставяща истинска стойност на своите клиенти, инвестираща в служителите си и подкрепяща обществото.

Галерия снимки от УНСС и PwC ще си партнират  ...