Сертификати за победителите в Националния конкурс за есе на чужд език за прием в поднаправление „Международни отношения“

неделя, 16 февруари 2020 11:26

На 15 февруари се проведе вторият кръг на Националния конкурс за есе на чужд език за прием в поднаправление „Международни отношения“ в УНСС. До събеседване с журито бяха допуснати 8 кандидати, които бяха разработили есета на английски, немски и френски език на тема „Ако можех да пренаредя света …“. Кандидатите в конкурса показаха пред комисията отлични познания за обществено-политическите процеси в България и света, езикова подготовка, висока мотивация и личностни качества, които съответстват на утвърдения профил на възпитаниците на катедра „Международни отношения“ в УНСС.

Председателят на журито доц. д-р Пламен Ралчев, ръководител на катедра „Международни отношения“, представи пред участниците предимствата и възможностите, които дава образованието по Международни отношения в УНСС и връчи на победителите в конкурса сертификати, които им дават право да участват в кандидат-студентския прием за учебната 2020/2021 година. Доц. Ралчев приветства победителите в конкурса с „Добре дошли!“ в УНСС и им пожела успех (на снимките долу).

Галерия снимки от Сертификати за победителите в Националния конкурс за есе на чужд език за прием в ...