Сертификати за отличниците от Националното състезание за есе на чужд език в областта на МИО

четвъртък, 06 февруари 2020 11:55

В зала „Тържествена“ бяха връчени сертификатите на отличниците от Националното състезание за есе на чужд език в областта на международните икономически отношения, които им дават право да бъдат приети да учат в УНСС без кандидатстудентски изпит (на снимките долу).

Предстоят ви четири интересни години, в които отговорностите към вас ще растат. Ще осъзнаете, че успехите, които постигате, зависят от желанието ви да се развивате. Бъдете проактивни и вземете максимума, който ще се опитаме да ви дадем, каза гл. ас. д-р Силвия Кирова, научен секретар на катедра „МИО и бизнес“ (на снимката долу).

В условията на нарастваща глобализация именно специалистите по международни икономически отношения и бизнес са сред най-търсените от всички работодатели. Призовавам ви да се възползвате от всички възможности, които ви дават нашият факултет и нашата катедра, като активно участвате в мобилността по програма „Еразъм+“, заяви доц. д-р Паскал Желев, зам.-декан на факултет „Международна икономика и политика“ (на снимката долу).

За нас ще бъде чест да бъдем ваши преподаватели. Икономическата и финансовата проблематика е много динамична в съвременния свят. Вие ще чертаете характеристиките на международните икономически отношения в следващите няколко години, подчерта проф. д-р Йорданка Статева (на снимката долу).

Много съм щастлива, защото се сбъдна мечтата ми да следвам международни икономически отношения в УНСС, изтъкна Виктория Драганова, отличничка в състезанието.

Виктория Драганова заедно с дядо си, който също е завършил МИО

Доц. д-р Миланка Славова, ръководител на катедра „МИО и бизнес“, също поздрави отличниците и им връчи сертификати от името на ректора (на снимките долу).

Галерия снимки от Сертификати за отличниците от Националното състезание за есе на чужд език в обла ...