Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Икономическа социология“

петък, 20 декември 2019 13:33

На тържествена церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Социология“ и „Икономическа социология и психология“, както и на магистрите от специалностите „Бизнес психология и социология” и „Социални изследвания, анализи и проекти”.

„Вие получавате дипломите си в навечерието на стогодишния юбилей на нашия университет. През новата календарна година нашата катедра ще навърши 45 години от своето създаване. Тези факти са повод за гордост и уважение за всички нас. Днес не се разделяме, а поставяме ново начало. Ние гледаме в бъдещето заедно с вас“, обърна се към абсолвентите гл. ас. д-р Тодорка Кинева, научен секретар на катедрата.

Гл. ас. д-р Тодорка Кинева

„Днес приключва важен етап от вашето професионално развитие. Катедрата е една от най-престижните в УНСС. Тя се отличава както с професионализма на своя преподавателски състав, така и с неговата всеотдайност“, изтъкна проф. д-р Маргарита Атанасова, декан на Общоикономическия факултет.

Проф. д-р Маргарита Атанасова

Проф. д.н. Добринка Пейчева от катедра „Социология“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ (на снимката долу) прочете поздравителен адрес от ръководителя на катедрата проф. д.н. Валентина Миленкова, в който се посочва: „Вие всеотдайно и уверено изпълнявате благородната си мисия да предлагате конкурентоспобно образование на европейско ниво и да насърчавате студентите“.

Проф. д.н. Добринка Пейчева

Абсолвентите поздрави и г-н Далибор Миланов, секретар на Културно-информационния център в Цариброд.

Г-н Далибор Миланов

„Това е хубав ден за българското образование и за вас самите. Изживейте този момент истински. С това приключва една важна фаза на вашия живот, но пътят напред продължава. Вие сте призвани да направите света по-добър, по-спокоен и по-щастлив“, каза доц. д-р Андрей Нончев, ръководител на катедрата.

Доц. д-р Андрей Нончев

„Имахме възможността да се учим от най-добрите. Времето е най-ценният ресурс, който притежаваме. Правете нещата, които обичате“, обърна се към своите преподаватели и колеги Камелия Маринова, отличничка от специалност „Социология“, ОКС „бакалавър“.

Камелия Маринова

„Тези четири години бяха и ще продължат да бъдат едни от най-хубавите в моя живот. Вече започваме един нов етап. От този ден нататък ще бъдем горди възпитаници на УНСС. Не трябва да спираме да се учим, защото животът няма да спре да ни преподава“, подчерта Тодор Вуков, бакалавър от специалност „Социология“.

Тодор Вуков

„Днес получавате награда за усилията, които сте положили през последните години, и заявка за осъществяването на целите. Бъдещето е в ръцете ви. Моделирайте го така, както вие бихте желали“, посъветва абсолвентите Йоана Първанова, председател на Клуба на социолога.

Йоана Първанова

Церемонията продължи с връчване на дипломите.

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите  от катедра „Икономическа социология“ ...