Дипломираха се бакалаврите и магистрите от специалностите „Екоикономика“, „Икономика на околната среда с преподаване на английски език“ и „Екоикономика и бизнес“

понеделник, 25 ноември 2019 17:20

Бакалаврите и магистрите от специалностите „Екоикономика“, „Икономика на околната среда с преподаване на английски език“ и „Екоикономика и бизнес“ получиха своите дипломи в зала „Тържествена.

„Церемонията започна с националния, европейския и студентския химн. Последният трябва винаги да ви напомня за студентските години“, каза  проф. д.ик.н. Пламен Мишев, ръководител на катедра „Икономика на природните ресурси“, и пожела на дипломантите никога да не спират да се развиват.

Проф. Пламен Мишев

„Това е тържествен момент и за нас. Гордейте се, че сте завършили УНСС и знайте, че той носи авторитета си навсякъде. Ние също много се вълнуваме, защото положените усилия не бяха малко“, заяви проф. Мишев.

В зала „Тържествена“

Проф. Мишев увери абсолвентите, че катедрата винаги е готова да помогне на своите възпитаници и ги посъветва: „Участвайте смело в споровете за екосистемата, правете становища и разширявайте мирогледа си“.

Церемонията продължи с връчването на дипломите на магистрите и бакалаврите от трите специалности (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от специалностите  „Екоикономика“, „Икон ...