Бакалаврите от специалност „Икономика на транспорта“ получиха дипломите си

неделя, 10 ноември 2019 18:02

„Бъдете по-добри един към друг и си помагайте така, както сте го правили и в университета. Бих искал все повече хора да са горди, че са българи и да търсят своята професионална реализация в България. Държавата ни има много добри условия за бизнес и личностно развитие. Тук всеки може да има добро бъдеще, стига да го пожелае. Имайте мечти и работете за осъществяването им. Не мислете, че другите са ви виновни. Вие сте тези, които взимате решения и те са във вашите ръце.“ С тези думи г-н Явор Панталеев, съсобственик и прокурист на Ойрошпед и председател на УС на Националното сдружение на българските спедитори, поздрави бакалаврите, завършили специалност „Икономика на транспорта“, на официалната церемония по дипломирането им.

Церемонията започна с националния, европейския и студентския химн

Транспортът, спедиторските и логистичните услуги имат бъдеще в България. Те ще продължат да бъдат важни за цялата икономика и общество, изтъкна г-н Панталеев и пожела на абсолвентите успехи в личностното и професионалното развитие.

Г-н Явор Панталеев

„За нас е чест, че ще връчим дипломите ви за успешното завършване на бакалавърската степен. Надяваме се, че ще продължим да се виждаме и най-вече, че ще се реализирате успешно в бранша“, поздрави дипломантите доц. д-р Борислав Арнаудов, преподавател в катедра "Икономика на транспорта и енергетиката".

Доц. Борислав Арнаудов

„Благодаря за наученото и за съветите, които ни дадоха нашите преподаватели. Важно е да си помагаме и занапред, както досега. Пожелавам много професионални успехи в бранша на всички“, обърна се към своите колеги отличникът на випуска Николай Георгиев.

Отличникът на випуска Николай Георгиев

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите от специалност „Икономика на транспорта“ получиха дипломите си ...