Участие на наш преподавател в международни форуми

четвъртък, 17 октомври 2019 16:05

Гл. ас. д-р Калина Кавалджиева от катедра „Счетоводство и анализ“ представи доклад на тема „Оценка на договора за концесия - справедлива/пазарна стойност на примера на предоставяне на концесионни права на минерална вода (в т.ч. хотел и басейн)“ на Шестия конгрес на международните експерти и съдии, който се проведе в Република Хърватска (на снимката долу).

Целта на форума, организиран от Хърватското дружество на съдебните експерти и оценители, беше да допринесе за ефективния обмен на експертни мнения в областта на оценяването и съдебните експертизи, а мотото - всеки експерт да работи, да помага и да решава компетентно проблемите на гражданите и институциите.

Гл. ас. д-р Кавалджиева участва и в работна среща на Комитета по европейски бизнес стандарти към ТEGoVA в Брюксел (на снимката долу), в която участваха експерти от Сърбия, Литва, Ирландия, Латвия, Великобритания, Румъния, Чехия и България.

Експертите изработиха окончателния вариант на бизнес стандартите и обсъдиха стратегията и визията за бъдещото развитие на бизнес стандартите.

Галерия снимки от Участие на наш преподавател в международни форуми ...