Дипломираха се магистрите от специалност „Финансов мениджмънт“, дистанционно обучение

сряда, 10 юли 2019 12:59

Магистрите от специалност „Финансов мениджмънт“, дистанционна форма на обучение, получиха дипломите си на тържествена церемония.

В зала „Тържествена“

Приятно ми е да ви поздравя с успешното приключване на вашето обучение в най-престижната магистърска специалност – „Финансов мениджмънт“. Тук успехът е най-висок и интересът към тази специалност е много голям. Това не е случайно, защото специалността дава много добри възможности за реализация навсякъде – и в банковата сфера, и в застрахователното дело, и в нефинансовите предприятия, посочи в приветствието си към абсолвентите проф. д-р Маргарита Александрова, директор на Центъра за дистанционно обучение, зам.-декан на Финансово-счетоводния факултет и ръководител на специалността (на снимката долу).

Проф. Александрова посочи, че специалността дава възможност за преценка и оптимизиране на решенията, така че да бъде постигнат максимален успех. Според нея с всяка следваща година се повишава интересът към дистанционна форма на обучение в тази специалност.

Много се радвам, че показахте много добър успех и че занапред ще можете да използвате това, което сте научили. Винаги се вълнувам, когато дойде мигът да ви връча дипломите и да ви пожелая много успех, отбеляза проф. Александрова.

Галерия снимки от Дипломираха се магистрите от специалност „Финансов мениджмънт“, дистанционно обу ...