Катедра „Недвижима собственост“ и БГФМА представиха онлайн курс по фасилити мениджмънт

петък, 22 февруари 2019 10:25

Катедра „Недвижима собственост” и представители на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) представиха пред студенти безплатен и широкодостъпен онлайн курс със свободен достъп по фасилити мениджмънт.

Целта на курса, разработен по проект, финансиран по програма „Еразъм+”, е да повиши дигиталните знания и умения на обучаваните, свързани с околната среда и приложими във фасилити мениджмънта.

Събитието беше открито от доц. д-р Георги Забунов, ръководител на катедра „Недвижима собственост”, и г-н Иван Велков – председател на БГФМА.

Доц. д-р Георги Забунов и г-н Иван Велков (отдясно на ляво)

Г-жа Деница Илиева, изпълнителен директор на асоциацията, запозна присъстващите с различните модули на курса, както и с групите знания и умения, които ще придобият при участие в него.

Г-жа Деница Илиева

През последните години катедра „Недвижима собственост” активно си партнира с БГФМА по редица проекти. Това дава възможност на студентите от специалностите „Мениджмънт на недвижимата собственост” и „Бизнес с недвижими имоти” да посещават водещи компании в този сектор и да се запознават с дейността им чрез стажантските програми, организирани от катедрата.

Галерия снимки от Катедра „Недвижима собственост“ и БГФМА  представиха онлайн курс по фасилити мен ...