Дипломи получиха и бакалаврите и магистрите от катедра „Международни отношения“

вторник, 11 декември 2018 9:33

Бакалаврите от специалностите „Международни отношения“ и „Европеистика“ и магистрите от специалностите „Международни отношения: международна публична администрация“ и „Международни отношения: управление на конфликти“ получиха дипломите си на официална церемония в аула „Максима“.

В аула „Максима“

По време на следването си нашите дипломанти станаха личности със способност да вникват в процесите, да изграждат собствено мнение и да го защитят. Това е много важно качество, пазете го. Да сте живи и здрави и да имате късмет, обърна се към бакалаврите и магистрите доц. Андрей Георгиев, ръководител на катедра „Международни отношения“. Той поздрави и родителите на завършващите с думите, че вложеното от тях в образованието на децата им е получило отплата. Заедно създадохме личности, стъпили здраво на земята, готови да влязат в сериозната фаза на своя живот, допълни професорът.

Доц. д-р Андрей Георгиев

Малко тъжна е тази раздяла със студентите от 38-ия випуск на специалност „Международни отношения“, с хората, с които работихме добре през годините на обучение. Но вие винаги можете да се обърнете за помощ към нас, вашите преподаватели. Не забравяйте, че вие имате висока стойност, но никой няма да ви гали с перо в живота, посочи проф. Георги Генов, дългогодишен ръководител на катедрата. Той призова младите хора да не прекъсват контактите помежду си и да си помагат и посочи, че завършването на университета е само един красив етап от живота им.

Проф. д-р Георги Генов

Проф. Динко Динков отбеляза, че студентите от досегашните випуски са градили имиджа на катедра „Международни отношения“ заедно със своите преподаватели. Днес вие ще получите дипломи, които ще ви предадат по-голяма тежест в обществото и основателно ще ви дават вашето самочувствие. Постепенно ще се убедите, че сте имали шанса да завършите един от най-добрите университети в България. Но дипломите не са достатъчни да постигнете целите си. Съчетайте вашето образование с възпитание, призова абсолвентите проф. Динков.

Проф. д-р Динко Динков

Доц. д-р Пламен Ралчев, зам.-ръководител на катедрата, пожела бъдещи успехи на дипломантите и допълни, че в живота прошка няма за разлика от студентските години. Вярвам, че сте научили достатъчно, че сте се развили достатъчно, помагайте си и не забравяйте годините, прекарани в УНСС, добави той.

Доц. Ралчев даде дипломите на отличниците на випуска Полина Керемидчиева и Васил Таков.

Доц. д-р Пламен Ралчев
Отличниците на випуска

Доц. Мария Бакалова, преподавател в катедрата и зам.-декан на факултет „Международна икономика и политика“, поздрави студентите от името на ръководството на факултета. Тя благодари на студентите за годините, прекарани с тях, защото младите хора също са помогнали на своите преподаватели в развитието им.

Доц. д-р Мария Бакалова

На церемонията присътваха родители и близки на абсолвентите

Галерия снимки от Дипломи получиха и бакалаврите и магистрите от катедра „Международни отношения“ ...