Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Публична администрация“

петък, 07 декември 2018 10:32

На тържествена церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Публична администрация“.

По традиция церемонията започна с националния, европейския и студентския химн

Имате много възможности. Днес предизвикателството пред вас е да направите добър избор и в професионалния, и в личния си живот, обърна се към дипломантите проф. д.н. Симеон Желев, декан на факултет „Управление и администрация“.

Проф. Симеон Желев

Дипломантите поздрави и ръководителят на катедра „Публична администрация“ доц. д-р Александър Вълков. Чест е за мен да бъда част от красивите емоции на това очаквано събитие. Днес се дипломира 18-ият випуск бакалаври от специалност „Публична администрация“, а всеки един от випуските е достойна част от най-новата история на нашия университет, чиято мисия е чрез образование и наука да създава националните лидери на България, посочи доц. Вълков.

Доц. Александър Вълков

Днес вие не просто взимате атестат за професионална подготовка, а се легитимирате като посланиците на нашия университет. Във всяко свое начинание вие ще бъдете представителите на УНСС – ще черпите от силата му и ще умножавате неговия престиж, обърна се към абсолвентите ръководителят на катедрата. Вярвам, че можете, че имате куража и амбицията да взимате житейските си изпити. Разчитайте на себе си, бъдете смели, действайте премерено и умерено, но решително. Не се страхувайте от грешките. Когато попаднете на кръстопът и трябва да направите труден избор, вижте логото на нашия университет „Духът прави силата“, заяви доц. Вълков.

Днес е много важен ден за нас, защото завършваме един много важен етап от живота си. Днес си спомняме и анализираме годините, които бяха изпълнени с много емоции, трудности, възходи. Ние пораснахме, научихме много неща и се изградихме като личности. За това, което сме днес, искам да поздравя ръководството на университета, преподавателите, нашите родители и близки. Днес не е краят, а началото, каза дипломантката Гергана Николова.

Гергана Николова

Поздравления, че днес сте тук. Бъдете посланици на България, където и да се намирате. Знаете, че границите са отворени във всички посоки. За мен вие бяхте мотивация да си върша работата добре и се надявам отново да се срещаме, поздрави абсолвентите доц. д-р Деница Горчилова, научен секретар на катедра „Публична администрация“.

Доц. д-р Деница Горчилова

 

 

 

 

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите  от катедра „Публична администрация“ ...