Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Индустриален бизнес“

понеделник, 03 декември 2018 13:52

Образованието не приключва с процеса на учене. То продължава до края на вашия живот. Обхваща не само физическото, но и духовното. Целите са това, което ни движи и ни мотивира да продължаваме напред. За да стигнете до този момент означава, че сте имали високи цели. С тези думи проф. д-р Николай Щерев, ръководител на катедра „Индустриален бизнес“, се обърна се към бакалаврите и магистрите от катедрата, които получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“.

В аула „Максима“
Проф. д-р Николай Щерев

Благодаря ви, че сте възпитали такива деца. Създали се в тях такава ценностна система, която ни кара да бъдем оптимисти за нашата страна и се надяваме, че те ще останат в нея и ще реализират своя интелектуален и генен потенциал. С тези думи доц. д-р Радко Радев, заместник-ръководител на катедрата, се обърна към родителите на абсолвентите.

Доц. д-р Радко Радев

Поздравителен адрес отправи и отличничката Мария Кабакова. Пътят ни дотук не беше лек. Преминахме през неочаквани препятствия и много поощрения, които ни дадоха стимул да продължим напред и да вярваме, че всеки малък финал ни приближава с още една крачка към заветния ден. Нашите усилия, борбеност, вяра, трудът на преподавателите, безкористната подкрепа и обич на родителите увенчаха целта ни с успех. Пожелавам ви професионални и лични успехи. Нека този финал да даде простор за най-доброто ни начало, каза  тя.

Мария Кабакова

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Индустриален бизнес“ ...