Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Финансов контрол“

На тържествена церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалност “Финансов контрол”, редовно обучение, и на магистрите от специалностите  “Финансов контрол и финансово право”, и “Одитинг”.

В аула „Максима“

Бъдете честни със себе си. Преди да си кажете, че не получавате достатъчно, се запитайте дали давате достатъчно. Бъдете честни с родителите си и се опитайте да им върнете малко от многото, което са ви дали. Истинският успех не се измерва с броя на отличните оценки, а със следата, която ще оставите. Пазете приятелствата, които сте създали тук. Правете това, което обичате, и не се отказвайте от мечтите си. С тези думи доц. д-р Даниела Въткова-Милушева, заместник-ръководител на катедрата, се обърна към випускниците.

Доц. д-р Даниела Въткова-Милушева

Пътят оттук нататък е дълъг и труден, но вие сте се учили в един много добър европейски университет. Нека това ви дава самочувствие. Благодарим ви, че бяхте част от УНСС, каза проф. д-р Огнян Симеонов, ръководител на катедра „Финансов контрол“.

Проф. д-р Огнян Симеонов
Доц. д-р Даниела Въткова-Милушевапроф. д-р Огнян Симеонов, гл.ас. д-р Ина Лечева и доц. д-р Красимир Йорданов (от ляво надясно)

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Финансов контрол“ ...