Бакалаврите от специалност „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ се дипломираха

четвъртък, 29 ноември 2018 15:51

Поздравявам ви от името на деканското ръководство за дипломирането, което е един от най-хубавите моменти във вашия живот, заяви проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-декан на Финансово-счетоводния факултет и директор на Центъра по дистанционно обучение, при връчването на дипломите на бакалаврите от специалност „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“.

Проф. Маргарита Александрова

Поздравявам ви, че сте избрали една от най-хубавите специалност в УНСС, която ви предлага много обширни знания, дава ви възможност да се реализирате навсякъде, защото съчетава много важни елементи. Идеята ни беше да вземем най-важното от счетоводството и най-важното от финансите, да ги съберем в едно и да добавим английския език, който днес е изключително важен. Точно това я прави много добра специалност. Радва ме фактът, че има много отличници, посочи проф. Александрова.

В зала „Тържествена“
Абсолвентите

Проф. Александрова посъветва дипломантите да продължат образованието си в ОКС „магистър“ и представи специалностите, които катедра „Финанси“ предлага. Тя поздрави родителите на дипломантите за подкрепата, която дават своите деца.

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите от специалност „Финанси и счетоводство с преподаване на английски ез ...