Дипломираха се и бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране"

сряда, 28 ноември 2018 14:46

На тържествена церемония в аула „Максима“ бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ получиха своите дипломи. Събитието по традиция започна с българския, европейския и студентския химн.

В аула „Максима“

Проф. д.н. Симеон Желев, декан факултет „Управление и администрация“, сравни дипломирането на бакалаврите с неговото дипломиране преди години и за пътя му след завършването. Предизвикателство пред нас беше липсата на избор, а пред вас, че имате много възможности за избор – каква магистратура ще изберете, ще смените ли работата си, ще останете ли в България, посочи той.

Проф. Симеон Желев

Деканът пожела на абсолвентите да направят обмислен избор, да имат енергия да го преследват и търпение да го осъществят. Винаги помнете УНСС, задълженията към родителите ви и България, завърши той.

Абсолвентите

Днес приключва успешно един много отговорен и приятен етап от вашия живот, каза проф. д-р Христо Катранджиев, ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“. Дипломите, които ще получите днес, са заслужени с усилия, труд и старание и са входен билет към вашето последващо развитие. Може да ги разглеждате като хронология на взетите изпити, преодолените трудности, усилията ви и много приятни моменти. Знам, че ще пазите топли спомени за студентските години, добави той и призова дипломантите да останат в България. Вие винаги ще имате нужда от родината си и България ще има нужда от вас, увери дипломантите проф. Катранджиев.

Проф. Христо Катранджиев

Изминаха 4 години, които ще запомним най-вече със слушане, четене, писане, предаване на курсови работи през нощта. Ние бяхме задружни, помагахме си и израснахме. Дължим немалко на нашите преподаватели, които ни насърчаваха и подкрепяха, но и най-много на нашите родители и близки, които днес отново са до нас, заяви пълният отличник на випуска Александър Топалов.

Александър Топалов

Вече сме на прага на път, в който няма поправителен, а трудностите в университета ще гледаме с нотка на носталгия, посочи Александър. Той сподели личната си формула за успех – да не се търси успех на всяка цена, а да се търси среда, в която да разгърнеш потенциала си. Вървете устремено напред и бъдете верни на себе си, пожела той на своите колеги.

Проф. Катранджиев връчва дипломата на отличника

Галерия снимки от Дипломираха се и бакалаврите  от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране" ...