Дипломираха се магистрите от специалност „Интелектуална собственост и бизнес“, и бакалаврите от специалностите „Творчески индустрии и бизнес“ и „Интелектуална собственост и бизнес“

сряда, 28 ноември 2018 13:02

Приветствам ви от името на целия академичен състав. Това е голям успех и стъпка по пътя на вашето кариерно развитие. Всеки край е ново начало и вашето дипломиране днес е такова, независимо в каква посока ще поемете. Това каза проф. д-р Владя Борисова, директор на Института по творчески индустрии и бизнес, на тържествената церемония, на която бяха връчени дипломите на магистрите от специалност „Интелектуална собственост и бизнес“, и на бакалаврите от специалностите „Творчески индустрии и бизнес“ и „Интелектуална собственост и бизнес с преподаване на английски език“.

В аула „Максима“

Благодаря ви, че споделихте четирите години с нас. Благодаря, че ни помогнахте да станем по-добри, че ни позволихте да допринесем за вашето професионално израстване. На добър час и успех, пожела на дипломантите проф. Борисова.

Проф. Владя Борисова

Този ден е един от най-щастливите дни в живота на един човек. Такива дни се броят на пръстите на едната ни ръка, каза проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор по научноизследователската дейност. Убеден съм, че сте получили много добра основа и ще се реализирате добре, изтъкна той и пожела на дипломантите никога да не забравят УНСС. 

Проф. Валентин Гоев поздравява дипломантите

Катина Димитрова освен диплома получи и грамота като отличничка на випуска. На церемонията тя беше със своето дете, с което показа, че е възможно да успееш и в професионалния, и в личния си живот (на снимките долу).

Проф. д-р Виолета Цакова връчва дипломата на абсолвентка

Гл. ас. д-р Николай Крушков с дипломантка

Галерия снимки от Дипломираха се магистрите от специалност „Интелектуална собственост и бизнес“, и ...