Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Медии и обществени комуникации“

четвъртък, 15 ноември 2018 12:06

Днес катедра „Медии и обществени комуникации“ изпраща своя единадесети випуск бакалаври по „Медии и журналистика“, втори випуск бакалаври по „Медия икономика“, магистрите от специалностите „Връзки с обществеността“ и „Бизнес журналистика и продуцентство“. С тези думи доц. д-р Стела Ангова, ръководител на катедрата, откри тържествената церемония в аула „Максима“.

Живеем във време на трудна медийна среда и чести критики към България относно свободата на словото. Вярвам, че вие сте решението на този проблем. Бъдете честни и отговорни творчески личности, обърна се към дипломантите доц. Ангова.

Доц. д-р Стела Ангова

Нашият факултет има в състава си едно малко бижу и това е вашата катедра, с нейните интересни специалности. Вие давате възможност нещата да бъдат погледнати от малко по-различен ъгъл и отваряте очите ни за това, което наистина е важно за обществото. Винаги ми е било интересно да работя с такива хора, заяви проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“. Той пожела на випускниците да бъдат все така ентусиазирани и да продължават да работят в полза на обществото.

Проф. д-р Димитър Димитров

Проф. д.н. Любомир Стойков също поздрави дипломантите. Бъдете креативни, мъдри, неподкупни и нещо, което е много важно за нашата професия – социално отговорни, пожела им той.

Проф. д.н. Любомир Стойков

В нашия живот има три темела, които ни дават сигурност и ведър поглед към бъдещето -  здравето, споделената любов, добрата и сигурна работа. Днес вие добавяте голям красив камък към темела за професионалното ви бъдеще, подчерта доц. д-р Биляна Томова и пожела на абсолвентите да бъдат смели и упорити в професията си.

Доц. д-р Биляна Томова

За да започнем нашето професионално и личностно развитие, трябва да стъпим върху стабилна основа. Тази стабилна основа получихме именно в УНСС, изтъкна Белослава Андонова, отличничка на випуска в магистърска степен, специалност „Връзки с обществеността“. Тя поздрави преподавателите от името на своите колеги и им пожела със същата нестихваща целеустременост да подготвят бъдещите професионалисти.

Белослава Андонова

Благодарност към академичния състав на катедрата изрази и Симона Димитрова, отличничка на випуска, ОКС „магистър“, специалност „Бизнес журналистика и продуцентство“: Преподавателите са ядрото на университета. Тези невероятни професионалисти винаги бяха до нас и се отнасяха с всеотдайност и безрезервна подкрепа. Благодарение на вас станахме иноватори в професията си, но на първо място станахме достойни хора.

Симона Димитрова

Мисията на нашата професия е да бъдем в полза на обществото. Задачата ни е да оставим нещо след себе си, каза Димчо Йорданов, завършил с отличие бакалавърска степен, специалност „Медии и журналистика“.

Доц. д-р Стела Ангова връчва дипломата на Димчо Йорданов

Любомира Дончева, отличника на випуска, специалност „Медия икономика“, ОКС „бакалавър“, също благодари на преподавателите и пожела успех в професионалното развитие на колегите си.

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Медии и обществени комуникац ...