Бакалаврите и магистрите от катедра „МИО и бизнес“ получиха своите дипломи

сряда, 07 ноември 2018 12:10

Голяма част от завършилите специалност „Международни икономически отношения“ работят успешно на различни позиции в държавните институции, международни организации, в бизнеса и в неправителствения сектор. Убедена съм, че и вие ще изградите успешна кариера. С тези думи доц. д-р Миланка Славова, заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение и ръководител катедра „МИО и бизнес“, се обърна към бакалаврите и магистрите на катедрата, които получиха своите дипломи на тържествена церемония в аула „Максима“ (на снимката долу).

Тя поздрави випускниците от името на ректора на УНСС и ректорското ръководство и им пожела да се гордеят със своя университет и специалност и да не прекъсват връзката с тях.

Доц. д-р Миланка Славова

Дипломите бяха връчени от всички преподаватели от катедра „МИО и бизнес“, присъствали на тържеството. С бурни овации бяха приветствани най-младите преподаватели от катедрата, които са любимци на студентите.

УНСС ми даде много добра основа за развитие в международния бизнес, заяви Деница Тюфекчиева, възпитаничка на специалността, отличена от списание „Форбс“ за иновативна дейност. Тя пожела на дипломантите да не се страхуват да експериментират, да търсят различни възможности за реализация, да преследват мечтите си. Извини се на родителите, присъстващи на тържеството, че ще даде необичаен съвет на възпитаниците на специалност „Международни икономически отношения“: „Не слушайте родителите си, те често ни съветват да вървим по утъпкани пътеки с цел да ни предпазят. Аз избрах да рискувам и сега се чувствам щастлива и удовлетворена  от това, което избрах да правя.“

Деница Тюфекчиева
Доц. д-р Васил Пектов, зам.-ръководител катедрата, също поздрави дипломантите
Доц. д-р Светла Бонева и дипломантка, завършила с отличие

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от катедра „МИО и бизнес“ получиха своите дипломи ...