Студенти по право получиха сертификати за проведени стажове

сряда, 21 февруари 2018 10:17

Студенти от Юридическия факултет получиха сертификати за проведени стажове през учебната 2016/2017 година в Софийския районен съд, Административния съд София - град, Административния съд - София област и Прокуратурата.

Съдия Мария Дончева, съдия Мария Попова, съдия Радостин Радков, прокурор Виолета Желева, прокурор Калина Серафимова (от ляво надясно)

Церемонията в зала „Тържествена“ беше открита от доц. д-р Гергана Боянова, зам.-декан на факултета. Това, че всички ние сме тук за пореден път, показва тясното сътрудничество, което създадохме през годините. Гл. ас. д-р Илонка-Горанова и гл. ас. д-р Павел Смолички, координатор на стажантската програма, благодариха за добре свършената работа.

Доц. д-р Гергана Боянова

За шести път имам удоволствието да бъда тук. По традиция програмата се гради на доброволен принцип и на желанието на съдиите да обучават студентите. Надявам се нашето сътрудничество да продължи, каза съдия Радостин Радков, председател на Административния съд София-град.

Съдия Радостин Радков

Съдия Мария Попова, председател на Административния съд-София област, пожела здраве и успех на студентите. Вие сте на крачка от вашата житейска и професионална реализация и вярвам, че имате всички необходими знания, умения и подготовка, за да бъдете успешни и удовлетворени от своята работа.

Съдия Мария Попова

Студентите бяха поздравени и от съдия Мария Дончева, зам.-председател на Софийския районен съд, възпитаник на Юридическия факултет на УНСС. Всяка година все повече колеги изявяват желание да работят със студенти, защото вие сте добре подготвени и амбициозни, изтъкна тя.

Съдия Мария Дончева

Прокурор Калина Серафимова от Върховната касационна прокуратура определи студентите в УНСС като „привилигировани“, защото нашият университет е единственият, с който ВКС има споразумение. Надявам се стажът да ви е бил от полза, защото житейският избор е пред вас. Не спирайте да губите мотивация и да следвате мечтите си, пожела на студентите прокурор Серафимова.

Прокурор Калина Серафимова

Благодаря за проявеното желание, старанието, високото ниво и помощта ви. Надявам се, че този стаж е бил полезен както за нас, така и за вас, обърна се към студентите прокурор Виолета Желева от Софийската районна прокуратура.

Прокурор Виолета Желева

Съдиите и прокурорите връчиха сертификатите на студентите по право (на снимките долу).

Галерия снимки от Студенти по право получиха сертификати за проведени стажове ...