Випуск 2017 на специалностите „Международни отношения”, „Европеистика” и „Национална сигурност” се дипломира

вторник, 12 декември 2017 12:03

На тържествена церемония в аула „Максима” бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Международни отношения” и „Европеистика”, както и на магистрите от „Международни отношения” и „Национална сигурност”, редовно обучение.

Абсолвенти


На събитието присъстваха доц. д-р Игор Дамянов, декан на факултета "Международна икономика и политика", доц. д-р Андрей Георгиев, ръководител на катедра „Международни отношения”, проф. д-р Динко Динков, директор на Центъра за балкански изследвания, доц. д-р Мария Бакалова, зам.-декан по научноизследователската дейност на факултет „Международна икономика и политика“, доц. д-р Пламен Ралчев, зам.-ръководител на катедра „Международни отношения”, доц. д-р Евгения Василева, преподавател в катедрата.

Не се примирявайте лесно и се старайте да правите всичко по-добре от тези преди вас. Ние вярваме във вас, а вие вярвайте в себе си, обърна се към абсолвентите доц. Ралчев и ги прикани да не забравят своята Алма матер.

Доц. Пламен Ралчев

Проф. Динко Динков връчи диплома и грамота на пълния отличник на випуска Габриела Минчева, която  получи и парична награда на стойност 1000 лв. (на снимката долу)

Не бива да спираме да търсим нови възможности и да не се отказваме, ако не успеем от първия път. Трябва да оставим следа и да бъдем вдъхновение за някого, каза Габриела.

Вие вече преминахте през две предизвикателства – училището и университета. Оттук нататък пред вас е тежката борба за успех в живота, заяви доц. Игор Дамянов.

Доц. Игор Дамянов връчва дипломата на абсолвентка

Имате всички качества да се превърнете в по-адаптивни хора и да се справяте добре във времето, в което живеем, изтъкна доц. Георгиев.

Абсолвентите бяха поздравени и от доц. Мария Бакалова и доц. Евгения Василева. Нещото, на което исках и успях да ви науча, е да бъдете големи. За мен вие сте випускът на големите, заяви доц. Василева.

Доц. Мария Бакалова

Доц. Евгения Василева с абсолвент

 

 

 

 

 

Галерия снимки от Випуск 2017 на специалностите „Международни отношения”, „Европеистика” и „Национ ...