И политолозите облякоха абсолвентските тоги

четвъртък, 07 декември 2017 13:10

Бакалаврите и магистрите от специалност „Политология“ получиха дипломите си на официална церемония в зала „Тържествена“. След изпълнението на националния, европейския и студентския химн, доц. Елена Симеонова, научен секретар на катедра „Политология“, откри събитието с пожелания за здраве и творчески успехи на дипломантите.

Селфи с тогите

Абсолвенти

Чест и академична привилегия е да поздравя бакалаврите и магистрите в този специален ден, заяви ръководителят на катедра Политология“ доц. д-р Блага Благоева. Завършвате модерна и търсена специалност, заслужено получавате един от най-важните си сертификати в живота. Бъдете граждани на света, но бъдете преди всичко българи. Гордеем се с вас! През годините заедно се учихме на академизъм, на морал, на човечност и аз съм убедена, че ще станете не само добри професионалисти, но и добри хора, подчерта доц. Благоева.

Доц. Блага Благоева

Ръководителят на катедрата изрази своята човешка и професионална благодарност към родителителите, а абсолвентите увери, че в нейно лице те винаги могат да намерят добър приятел и колега, а при необходимост и съветник.

Винаги съм се гордяла със специалността си. Тя дава точен ориентир за отношенията в живота, работа и хората, посочи доц. д-р Мария Бакалова, зам.-декан по научноизследователската дейност на факултет „Международна икономика и политика“, дипломантка от първия випуск на специалност „Политология“. Живеем в сложни времена, но вярвам, че през четирите години в университета сте изградили мярката за нещата около вас. Пожелавам ви да постигнте успех, както вие го разбирате, а не както го диктуват външните фактори, отбеляза доц. Бакалова.

Първи получиха дипломи и книги за награда двамата магистри отличници – Ирина и Деян, връчени им от доц. Бакалова (на снимките долу).  

 

Бакалаврите бяха поздравени и от проф. д-р Георги Янков, създател и дългогодишен ръководител на катедрата, заслужил професор на УНСС (на снимката долу).

Галерия снимки от И политолозите облякоха абсолвентските тоги ...