Дипломираха се абсолвентите от Финансово-счетоводния факултет

четвъртък, 23 ноември 2017 13:02

В аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалност „Финансов контрол” и магистрите от специалностите „Финансов контрол и финансово право” и „Одитинг”. На тържеството присъстваха проф. д-р Огнян Симеонов, ръководител на катедра „Финансов контрол”, проф. д.ик.н. Михаил Динев, ректор на УНСС от 1989 до 1990 г., основател и дългогодишен ръководител на катедрата, доц. д-р Даниела Петрова, зам.-ръководител на катедрата, доц. д-р Емил Асенов.

Абсолвенти

Особено приятно е да посрещнем родителите на нашите дипломанти. Вие сте ни поверили най-голямото си богатство - вашите деца, откри церемонията проф. Симеонов.

Проф. Симеонов приветства абсолвентите и родителите им. Вдясно от него: проф. Динев, доц. Петрова и д-р Асенов 

Стремежът ни беше да ви научим, че където и да сте, каквото и да правите, винаги трябва да мислите как да помогнете за предотвратяването на някои събития. Защото контролът след събитията не струва нищо,  каза проф. Михаил Динев.

Проф. Михаил Динев

Пламена Бодурова бе отличена  с  грамота „бакалавър-отличник“.  За своите успехи тя получи  и поздравително писмо от декана на Финансово-счетоводния факултет проф. д-р Снежана Башева.

Пламена Бодурова благодари на преподавателите от името на колегите си 

В зала „Тържествена” своите дипломи получиха бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол”, дистанционна форма на обучение.

В зала „Тържествена“

На събитието присъстваха проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет и ръководител на катедра „Счетоводство и анализ”, проф. д-р Огнян Симеонов, ръководител на катедра „Финансов контрол”, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ”, проф. д-р Маргарита Александрова, директор на Центъра за дистанционно обучение.

Проф. Башева, проф. Александрова, проф. Симеонов, проф. Фесчиян (отляво надясно)

Вие направихте една успешна и важна крачка по пътя към вашата професионална реализация, заяви проф. Александрова и пожела на абсолвентите да постигнат желанията и мечтите си.

Имахте късмета през тези четири години на вашето обучение да се докоснете до финансовия и счетоводния елит България. Обучението във Финансово-счетоводния факултет  умело съчетава научното знание, практическия опит, традициите и професионалните умения. Вашият випуск ще остане скъп за мен, тъй като съвпадна с моя мандат като декан на Финансово-счетоводния факултет, сподели проф. Башева.

Проф. Башева връчва първата диплома

Грамота за отличник в специалност „Счетоводство и контрол”, дистанционно обучение, получи Даниела Стойнова.

 

 

 

 

Галерия снимки от Дипломираха се абсолвентите от Финансово-счетоводния факултет ...