Връчени бяха сертификатите на победителите в Националното състезание по приложна информатика

сряда, 05 април 2017 16:05

На официална церемония в зала „Тържествена“ бяха връчени сертификатите на победителите в Националното състезание по приложна информатика. Зам.-ректорът по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение доц. д-р Миланка Славова връчи сертификатите на пълните отличници, както и грамоти за учителите и директорите от училищатаq включили се в организацията и провеждането на състезанието. На събитието присъстваха проф.  д-р Камелия Стефанова, декан на факултет "Приложна информатика и статистика" и ръководител на катедра "Информационни технологии и комуникации", доц. д-р Любен Боянов, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество, директори, учители, ученици.

Учениците в зала "Тържествена"

„Тези сертификати са едно чудесно уверение за това, че успешно сте преминали кандидатстудентския изпит в УНСС, но за да бъдете приети трябва да си подадете документите след като получите дипломите за завършено средно образование“, каза доц. Славова. Тя обясни подробно как трябва да бъдат попълнени кандидатстудентските документи.  „Възхищавам ви се, че сте толкова умели в областта на информационните технологии и се надявам да ни помогнете в дигитализирането на университета“, завърши зам.-ректорът и пожела весели великденски празници и успех на матурите.

Доц. Славова приветства победителите в състезанието

„Приятно изненадани бяхме от вашето представяне и резултатите, които постигнахте. Шестима от вас са се представили с максимален брой точки“, отбеляза проф. Стефанова и поздрави учениците.

Проф. Стефанова (вляво) и доц. Славова

Доц. Боянов също приветства участниците и отбеляза, че ги очаква академична година в нашия университет.

Церемонията продължи с връчването на сертификатите (на снимките долу).

Галерия снимки от Връчени бяха сертификатите на победителите в Националното състезание по приложна ...