Професор от университета участва в международна среща в Барселона

понеделник, 06 март 2017 12:33

В качеството си на външен експерт на дирекция „Изследвания и иновации“ на Европейската комисия, проф. д.ик.н. Румен Гечев участва в междинната оценка от реализацията на международния изследователски проект „Международна мрежа за сравнителни анализи на социалните неравенства“.

В проекта участват десет европейски университета и девет университета от Латинска Америка. Координатор на тригодишната изследователска програма е икономическият факултет при Автономният университет на Барселона, който е сред трите водещи испански висши училища. На проведената тридневна среща (2-4 март) в Барселона участваха научните ръководители и водещи изследователи от партниращите си изследователски институции.

Проф. Румен Гечев

Проф. Гечев проведе и неформални срещи с преподаватели и студенти от Икономическия факултет на Автономния университет. Във фокуса на обсъжданията бяха организацията и методиката на преподаване, подготовката на изследователски проекти, организацията на международното сътрудничество в изследователската дейност и др.

Галерия снимки от Професор от университета участва в международна среща в Барселона ...