Техническа конференция по провеждането на традиционния турнир по тенис на корт за "Купата на ректора"

сряда, 25 януари 2017 9:35

Техническа конференция по повод провеждането на 21-я турнир по тенис на корт за „Купата на ректора” на УНСС се състоя в заседателната зала на СК „Бонсист”. Турнирът се организира съвместно от АСК "Св. Георги Победоносец" и катедра "Физическо възпитание и спорт".

По време на техническата конференция

От жребия, който бе изтеглен в присъствието на ръководителя на катедра "Физическо възпитание и спорт" доц. д-р Спас Ставрев, главния секретар на АСК "Св. Георги Победоносец" доц. Марко Димитров и ст. преп. Кирил Германлиев, стана ясно, че в турнира ще вземат участие 12 двойки, които ще бъдат разделени в четири групи по три двойки.

Доц. Ставрев изтегля жребия

Различното тази година ще бъде, че двойките не се определят чрез жребий, а всеки предварително решава с кого да играе. В групите ще се играе по системата всеки срещу всеки като победителите от всяка група ще сформират друга група от четири отбора наречена “Challenge”.

Доц. Димитров (вляво) и ст. преп. Германлиев

По време на конференцията бяха уточнени  правилата и графиците за провеждане на състезанието. Датата за финала на турнира предстои да бъде определена.

Галерия снимки от Техническа конференция по провеждането на традиционния турнир по тенис на корт з ...