Катедра "Недвижима собственост" изпрати възпитаниците си в навечерието на Коледа

петък, 23 декември 2016 10:19

Катедра „Недвижима собственост“ изпрати бакалаврите и магистрите от специалностите “Икономика на кооперациите”, „Икономика на недвижимата собственост“, “Мениджмънт на недвижимата собственост”, „Бизнес с недвижими имоти“ и “Икономика на недвижимата собственост” със специализация „Финансов мениджмънт на недвижимата собственост“. Дипломите на абсолвентите бяха връчени на официална церемония в зала „Тържествена“.

В зала "Тържествена"

Добре дошли на празничното тържество по случай връчването на заслужените от вас дипломи, откри церемонията доц. д-р Георги Забунов, научен секретар на катедра „Недвижима собственост“. Не зная, поглеждайки назад към времето, когато избирахте тази специалност, дали си давате сметка по какво се различава тя. Различна е, не само защото е по-нова, а защото гледаме на недвижимата собственост под особен ъгъл, уточни доц. Забунов.

Доц. Георги Забунов

Досега в нашата икономическа мисъл не сме гледали така на недвижимата собственост, а от друга страна няма по-български занаят от строителството, съпостави новото виждане и традицията доц. Забунов. Нека не забравяме нашата национална традиция, но гледайки напред, призова той и изтъкна колко уникални са възможностите на специалността.

Абсолвенти

Бъдете все така дръзновени, бъдете себе си, преживейте най-хубавите моменти от младостта си, пожела доц. Забунов на абсолвентите. Сега преместете пискюлите на шапките си отдясно и честито дипломиране, каза той под аплодисментите на присъстващите в залата.

С диплома

Колко много хора има днес тук… Жалко, че не бяха толкова пълни залите на лекции, пошегува се гл. ас. д-р Драгомир Стефанов, който поздрави абсолвентите от името на ръководителя на катедрата проф. д-р Йорданка Йовкова. Извинете ни за грешките, които може би сме допуснали, но те за били, за да направим поне една идея повече за вас. Бъдете горди дипломанти на УНСС, разнасяйте славата на вашата специалност. Развивайте се, растете нагоре, посочи д-р Стефанов и пожела на дипломантите „да поскъпват“ като специалисти като при недвижимите имоти.

Д-р Драгомир Стефанов

Галерия снимки от Катедра "Недвижима собственост" изпрати възпитаниците си в навечерието на Коледа ...