Магистрите и бакалаврите от „Регионално развитие“ се дипломираха

четвъртък, 22 декември 2016 11:17

Официалното връчване на дипломите на успешно завършилите редовно обучение бакалаври и магистри от специалност „Регионално развитие“ и магистрите дистанционно обучение  „Регионално развитие“ със специализация „Регионален мениджмънт и бизнес“ се проведе в зала „Тържествена“.

Абсолвентите

Това е тържествен момент, в който родителите сигурно са най-щастливи, а след тях и абсолвентите, обърна се към пълната зала проф. д-р Соня Докова, ръководител на катедра „Регионално развитие“. Бъдете горди, че се дипломирате в най-големия университет, който винаги е бил в челните редици на висшето образование у нас. Нека всички се гордеем, че сме негови възпитаници, изтъкна проф. Докова.

Проф. Соня Докова

Ние, вашите преподаватели, искахме да ви дадем знания и да издигнем погледа ви високо, заяви ръководителят на катедрата. Вие сте част от голямото семейство на университета! Уповавайте се на знанията, следвайте мечтите си! Вие сте поколението, което ще понесе големи тежести, но вървете напред, посочи проф. Докова.

В зала "Тържествена"

Нека през следващата година да се научим да прощаваме, да бъдем по-добри, включи към пожеланията за Коледа и Нова година проф. Докова.

Честито успешно дипломиране! Завършвате една от специалностите с най-голямо бъдеще, завършвате най-големия и престижен университет, приветства абсолвентите от името на ректорското ръководство доц. Миланка Славова, зам.-ректор на УНСС. Тя пожела на бакалаврите и магистрите да имат успешна кариера, „но в баланс с личното щастие“.

Доц. Миланка Славова

Не забравяйте вашия университет и катедра, призова доц. Славова. Зам.-ректорът връчи дипломите на отличниците бакалаври и магистри.

 

Галерия снимки от Магистрите и бакалаврите от „Регионално развитие“ се дипломираха ...