Магистри и бакалаври с дипломи от специалности на туризма

понеделник, 05 декември 2016 13:58

Магистрите от специалностите „Туристически бизнес“, „Икономика на туризма“, „Международен туризъм“ и „Мениджмънт в туризма“ и 65-те бакалаври от специалност „Икономика на туризма“ получиха дипломите си на официална церемония в зала „Тържествена“.

В зала "Тържествена"

Доц. д-р Тодорка Тончева, в.и. д. ръководител на катедра „Икономика на туризма“, изрази особеното си вълнение от факта, че за пръв път ще връчва дипломи. Тя пожела на абсолвентите много здраве, щастие и успехи. Радвайте и занапред родителите си, които на този ден изпитват двойна радост, че децата им се дипломират успешно в тези престижни специалности, посочи доц. Тончева. Тя пожела на абсолвентите "със сили и устрем да защитават своите позиции".

Доц. Тончева открива церемонията

Доц. д-р Силвия Терезова, зам.-декан по учебната работа на факултет „Икономика на инфраструктурата“, поздрави абсолвентите за „този паметен ден, който ще остане в паметта“. Завършвате специалности във важен сектор за икономиката, които ще ви отворят хоризонт за успешно развитие.

Доц. Силвия Терезова

Не забравяйте УНСС и вашата катедра, знайте, че преподавателите се гордеят с вас, изтъкна доц. Терезова пред абсолвентите.

Абсолвенти

Списъкът на магистрите отличници бе оглавен от Петя Лозева, Радостина Карамфилова, Антония Владимирова и Златина Стефанова. Бакалаврите също „излъчиха“ един отличник.

Галерия снимки от Магистри и бакалаври с дипломи от специалности на туризма ...